fbpx

Aesplla: Kolagen stimulator

Moćan biostimulator kolagena za prirodno podmlađivanje, sa efektima koji traju do 2 godine

Uzrast

30-60 godina

Broj tretmana

1-3

Trajanje procedure

Do 45 minuta

Tehnika

Injekciona

Trajanje rezultata

Do 2 godine

aesPlla® Kolagen Booster: "must-have" tretman za negu prirodnog izgleda sa 30+

Gubitak kolagena počinje mnogo ranije nego što mislite! Usled procesa starenja, već u ranim dvadesetim počinjemo gubiti čak 1% kolagena godišnje. Medjutim, prve znake starenja usled nedostatka kolagena nećemo videti odmah, već tek na zalasku druge decenije.

Kako biste preokrenuli proces gubitka kolagena, potrebno je stimulisati njegovu regeneraciju na vreme. Rešenje je aesPlla® – biostimulator koji regeneriše kolagen za brzo i efikasno pomlađivanje uz dugoročne i prirodne rezultate.

Šta je aesPlla®?

aesPlla® je dermalni filer na bazi poli-L-laktične kiseline, posebno osmišljen za rešavanje gubitka volumena stimulacijom kolageneze i prirodno podmladjivanje. Idealan je za one koji žele da podignu kvalitet svoje kože na viši nivo, uklone prve znakove starenja, deluju sveže i odmorno, a u potpunosti zadrže svoj prirodan izgled.

Sve o aesPlla® tretmanu

Klikni na strelice ispod, kako bi našla odgovore na najčešće postavljana pitanja. Ne možeš naći odgovor na svoje pitanje? Piši nam na ordinacija@visagedermatology.rs i mi ćemo ubrzo odgovoriti.

Prilagođena osobama starijim od 30 godina, aesPlla® rešava probleme povezane sa starenjem kože, opuštenošću i gubitkom volumena na ključnim mestima poput obraza, slepoočnica, nazolabijalnih i marionetskih linija.

Za razliku od dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline. aesPlla® nudi dugoročno rešenje za pomlađivanje sa postepenim i dugotrajnim efektima. Početni rezultati postaju vidljivi oko četiri nedelje nakon tretmana, trajući do 2 godine. aesPlla® je polutrajni tretman koji se prirodno razgrađuje u koži tokom vremena.

Tretman obuhvata svega par uboda sa obe strane lica, te ne izaziva veliku nelagodu. Pre tretmana može se naneti topikalna anestetetik krema za maksimalnu ugodnost tokom tretmana.

Efekti aesplla tretmana se vide postepeno, a traju i do 2 godine.

aesPlla® je idealna za sledeće regije:

  • Lice
  • Vrat
  • Dekolte
  • Kolena i natkolenice
  • Šake

Za optimalne rezultate potrebno je uraditi 1-3 tretmana, zavisno od stanja kože, Tretmani se u rasponu propisanom od strane lekara.

Kontraindikacije su trudnoća, dojenje, autoimune bolesti, maligna oboljenja. 

Ne propusti naše novine i akcije

Pretplati se na naš newsletter i prva budi obaveštena o ekskluzivnim akcijama i novinama

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Želiš da promeniš nešto na sebi?

Zakaži konsultacije sa stručnjacima iz Viságe tima i saznaj kojim ćeš procedurama najefikasnije postići željene rezultate.

Ordinacija Viságe pruža zdravstvene usluge iz oblasti estetske medicine, anti-aginga i dermatologije.

Kontakt

Adresa: Trg Mladenaca 6 | Novi Sad

Telefon: 066/831-31-32

Radno vreme: Pon-Sub, 10-20h