fbpx

Ballancer Pro – Limfna drenaža

Za telo bez toksina, celulita i viška tečnosti – Ballancer Pro medicinska limfna drenaža

Uzrast

20-70 godina

Broj tretmana

6-10

Trajanje procedure

Do 45 minuta

Tehnika

Medicinska presoterapija

Trajanje rezultata

Individualno

Koje probleme rešava Ballancer Pro?

Imaš osećaj nadutosti, teških nogu, otekla si, imaš vidljiv celulit? Najčešći uzrok ovih stanja je usporen limfni sistem. Limfni sistem ima veoma važnu ulogu u našem organizmu: eliminiše toksine, pomaže u jačanju imuniteta i pomaže u kretanju limfe. Usled sve dužeg sedenja, manjka fizičke aktivnosti i drugih faktora, naš limfni sistem usporava, zbog čega se u našem telu akumuliraju toksini, višak tečnosti, slabi imunitet i regeneracija tkiva.

Rešenje je Ballancer Pro – medicinski aparat za kompresiju celog tela, koji stimuliše limfni sistem, čime doprinosi eliminaciji viška tečnosti, obnavaljanju tkiva, jačanju imuniteta, ali i gubitku kilograma i konturisanju tela. 

Tretman relaksira uz veoma prijatne pritiske na telu koji kreću od stopala, ka gornjem delu tela. Nakon svakog tretmana ćete imati osećaj svežine i “lakših nogu” a višestrukom upotrebom ovog aparata primetićete gubitak tečnosti, manju vidljivost celulita, zategnutu kožu, ali i više energije.

Iskustva pacijenata o tretmanu:

O efikasnosti Ballancer Pro tretmana najbolje svedoče njegovi dugogodišnji korisnici. Poslušaj iskustvo Gordane iz Novog Sada sa ovim aparatom za limfnu drenažu:

Sve o Ballancer Pro tretmanu

Klikni na strelice ispod, kako bi našla odgovore na najčešće postavljana pitanja. Ne možeš naći odgovor na svoje pitanje? Piši nam na ordinacija@visagedermatology.rs i mi ćemo ubrzo odgovoriti.

Ballancer Pro je medicinski uredjaj za presoterapiju u vidu pantalona i glavnog aparata kojima se vrši limfna drenaža. Jedini je uredjaj ove vrste koji je odobren od strane FDA (Američke Agencije za hranu i lekove).

Ovaj uredjaj donosi brojne medicinske i estetske benefite. Sastoji se od više programa za limfnu drenažu i pomaže u izbacivanju viška tečnosti, toksina, ubzava eliminisanje celulita i obima, poboljšanju elastičnosti kože, ali i u jačanju imuniteta i bržem oporavku nakon operacija i drugih teških stanja.

Ballancer Pro je idealan ukoliko imate problem sa zadržavanjem tečnosti, osećaj teških nogu, ili želite brži efekat tretmana tela poput BTL tretmana. Takodje, preporučuje se i potpuno zdravim osobama jednom mesečno kao detoks metoda i za jačanje imuniteta.

Tretmane možete raditi samostalno u paketu od 10 tretmana ili u kombinaciji sa drugim tretmanima tela. Takodje, kao zdrava osoba možete raditi individualne tretmane na mesečnom nivou.

Kontraindikacije su trudnoća, dojenje, autoimune bolesti, maligna oboljenja. 

Ne propusti naše novine i akcije

Pretplati se na naš newsletter i prva budi obaveštena o ekskluzivnim akcijama i novinama

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Želiš da promeniš nešto na sebi?

Zakaži konsultacije sa stručnjacima iz Viságe tima i saznaj kojim ćeš procedurama najefikasnije postići željene rezultate.

Ordinacija Viságe pruža zdravstvene usluge iz oblasti estetske medicine, anti-aginga i dermatologije.

Kontakt

Adresa: Trg Mladenaca 6 | Novi Sad

Telefon: 066/831-31-32

Radno vreme: Pon-Sub, 10-20h