fbpx

Znanje i inovacije u službi lepote

U ordinaciji Viságe te na jednom mestu čekaju sertifikovani lekari koji se kontinuirano edukuju u zemlji i inostranstvu, ali i procedure i aprati koji predstavljaju poslednju reč inovacije u estetici i anti-agingu.

o nama

Savremena ordinacija u srcu Novog Sada

Ordinacija Viságe osnovana je 2019. u Novom Sadu s ciljem da postavi nove standarde u nezi kože, estetici i anti-agingu. Naša misija je da pacijentima pomognemo u postizanju željenog izgleda putem najkvalitetnijih preparata i dokazano efikasnih i bezbednih procedura .

Pažljivom selekcijom lekara i saradnika, sa bogatim stručnim znanjem, motivacijom i ljubavlju prema estetici i dermatologiji nastojimo da pacijentima pružimo najviši nivo zdravstvene usluge. Ordinacija Viságe kontinuirano ulaže u svoje lekare koji se usavršavaju na prestižnim svetskim kongresima i treninzima od strane internacionalno priznatih stručnjaka.

Lekari i osoblje ordinacije imaju neposredan pristup pacijentima i maksimalno se posvećuju gradjenju odnosa poverenja izmedju pacijenta i lekara, kako bi pružili što bolje korisničko iskustvo.

estetska-medicina-dermatolog-novi-sad

Dr Marijana Tubić

Specijalista dermatovenerologije

Dr Marijana Tubić rodjena je 1985. godine u Tuzli. Osnovno i srednje obrazovanje stekla je u Somboru. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu 2011. godine. Tokom studija i obaveznog lekarskog staža posebno interesovanje pokazala je prema dermatologiji i estetskoj medicini i svoju edukaciju usmerila u tom pravcu. Specijalizaciju iz deramatovenerologije završila je na Klinici za dermatovenerologiju Kliničkog centra Vojvodine.

Od 2019. god. je lekar specijalista dermatovenerologije. U periodu od 2015. do 2020. godine radila u Poliklinici ,,Novakov” u Novom Sadu. Aktivno je učestvovala u brojnim edukacijama u zemlji i inostranstvu, kako iz aplikacije mezoterapije, botoksa, filera, mezoniti, PRP i drugih najsavremeniji tehnika, tako i primene lasera u anti-aging medicini.

Sertifikovani je lekar i edukator za napredne anti-aging i estetske procedure. Poseduje višegodišnje iskustvo u injektovanju filera, botoksa, PRP-a, biorevitalizacije, ali i rukovanju inovativnim uredjajima poput Morpheus 8, Fotona laserom, Lumecca, laserom i drugim aparatima koji se koriste u klinici Viságe. Neki od najvažnijih kurseva, seminara i treninga u kojima je učestovala su:

 • International Plastic Aesthetic Residence(IPAR) Skin tech peelings an daily care, Aesthetic Dermal face and body Solutions, Cellulitis, Lipolyisis, Mesolift, Anti Ageing, Alopecia, Melasma 
 • Dr Philippe Deprez, MESOTRAX PREMIUM, theoretical and practice training for 3D PDO Thread Lifting Technique by Mesotrax protocols,
 • training course in INTRALIPOTHERAPY
 • Vistabel and Juvaderm Allergan facial workshop
 • PROLLENIUM, MEDICAL TECHNOLOGIES – Primena hijaluronskih filera u estetskoj medicini
 • AUTOLOGOUS PLATET-RICH PLASMA (PRP) TREATMENTS IN AESTHETICS:
  MESOTHERAPY, VOLUMERTIC FILLERS and ALOPECIA, REGEN LAB
 • Fundamental course od bio-reparative aesthetic medicine, KUXFACE, dr Dorina Donici, anti-age
  medicine
 • FOTONA – primena lasera u dermatologiji i estetskoj medicini

Svoje znanje kontinuirano nadogradjuje uče na prestižnim medunarodnim kongresima poput onih u Parizu, Monte Karlu i Istanbulu. Dr Marijana Tubić je prvi lekar iz Novog Sada sertifikovan za full-face pristup u injektovanju hijaluronskih filera. Sarađivala je sa čuvenim dermatolozima, među kojima su Radina Denkova, dr Dimitris Sykianakis, Mauricio de Maio, Raj Aquilla i mnogi drugi, a i sama je predavač na mnogim kongresima.

Član je Udruženja dermatovenerologa Srbije. Učesnik na Allerganovim i Gallderminim svetskim skupovima, kao i na IMCAS i AMWC kongresima.
Maksima kojom se rukovodi u radu jeste: “Ja hoću da ličim na sebe.”

Dr Dejan ogorelica

Specijalista dermatovenerologije

Asist. dr Dejan Ogorelica je rođen u Novom Sadu, gde je završio integrisane akademske studije medicine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, uz prosečnu ocenu 9,63. Doktorske akademske studije kliničke medicine – Klinička istraživanja na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu upisao je oktobra 2017. godine. Od 2018. godine zaposlen je na Klinici za kožno-venerične bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, a u maju 2019. godine započeo je specijalizaciju iz Dermatovenerologije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Autor i koautor je brojnih naučnih radova u nacionalnim i međunarodnim časopisima, kongresima i seminarima dermatovenerologa. U zvanje asistenta na Katedri za dermatovenerološke bolesti Medicinskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, izabran je 2020. godine. Pohađao je veći broj nacionalnih i internacionalnih stručnih i naučnih kurseva, seminara i simpozijuma iz oblasti dermatovenerologije i estetke medicine. Član je Udruženja dermatovenerologa Srbije, Sekcije dermatovenerologa DLV-SLD, Internacionalnog udruženja dermoskopije i Euromelanoma.

Dr Katarina Živanović Vujčić

Specijalista dermatovenerologije

Dr Živanović Vujčić je medicinski fakultet završila u Novom Sadu, gde je i specijalizirala. Bogato iskustvo iz oblasti dermatovenerologije stekla je u radu u Kliničkom centru Vojvodine, Studentskoj poliklinici i Domu zdravlja u Novom Sadu.

Pored specijalizacije u oblasti dermatovenerologije, dr Katarina je i sertifikovani lekar za estetske i anti-aging procedure: hijaluronske filere, botoks, mezoterapiju, PRP i hemijske pilinge.

Član je Udruženja dermatovenerologa Srbije, Društva lekara Vojvodine i Srpskog lekarskog društva.

OSOBLJE

Upoznajte Viságe tim

Nataša Abramović

Nataša Abramović, rodjena je u Sremskoj Mitrovici 1972.godine, gde je završila osnovnu školu, gimnaziju – smer saradnik u nastavi i Pedagošku akademiju. Školovanje nastavila u Novom Sadu gde je stekla zvanje medicinske sestre vaspitač. Radila u prosveti na poziciji nastavnika razredne nastave i vaspitača, organizicionog rukovodioca i PR menadzera. Pohadjala je mnogobrojne akreditovane seminare iz oblasti vaspitanja, obrazovanja i roditeljstva. Poseduje sertifikate za zavrsene seminare Dr Ranka Rajevića – Ntc sistem učenja, Ntc rana stimulacija, Nenasilnu komunikaciju, Korektivno – pedagoski rad, komunikacijske veštine , Asertivna komunikacija, Rezilijentnost- ključ uspeha u teškim situacijam, Event Management. Autor je poezije i dramskih tekstova za decu , režiser i organizator humanitarnih i javnih manifestacija. Učestvovala na mnogim strucnim skupovima iz oblasti vaspitanja i obrazovanja. Autor je projekta ,,Dete je biće igre“ , prezentovanog na medjunarodnoj stručnoj konferenciji u Novom Sadu. Trenutno zaposlena na poziciji Administrativnog radnika.

Jelena Repić

Zvanje Strukovne medicinske sestre stekla je na Strukovnim studijama zdravstvene nege Medicinskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu. Poseduje višegodišnje iskustvo na poziciji terapeuta laserske epilacije primenom lasera Alma Soprano Titanium. Pohadjala je mnogobrojne akreditovane seminare iz oblasti zdravstvene nege , aparativno uklanjanje masnih naslaga, tehnike ručne masaze . Sertifikovani je terapeut za lasersku epilaciju i tretmane oblikovanja tela i kontinuirano se edukuje u ovim oblastima. Tokom svog rada, Jelena je iskazala intesesovanje za asistenta u izvodjenju estetskih i dermatoloških procedura.

Misliš da imaš nerešiv problem sa kožom?
- Izazov prihvaćen!

Zahvaljujući revolucionarnim aparatima za transformaciju kože, estetiku i anti-aging koje poseduje svega par klinika na ovim prostorima, možemo postići neverovatne rezultate koje je do sada bilo gotovo nemoguće zamisliti u neinvazivnoj estetskoj medicini i dermatologiji. Zakažite konsultacije i naš stručni tim će Vam dati preporuku za procedure kojima biste najefikasnije postigli željeni izgled.

Započni svoju negu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ordinacija Viságe pruža zdravstvene usluge iz oblasti estetske medicine, anti-aginga i dermatologije.

Kontakt

Adresa: Trg Mladenaca 6 | Novi Sad

Telefon: 066/831-31-32

Radno vreme: Pon-Sub, 10-20h