fbpx

Visage face-up

Moćna kombinacija za besprekoran ten: PRP tretman i biorevitalizacija čine jedinstveni Visage face-up paket

Uzrast

20+ godina

Broj tretmana

1-3 tretmana u razmaku od 4-6 nedelja

Trajanje procedure

30 minuta (procedura + konsultacije)

Tehnika

Injekciona

Održavanje rezultata

Jednom godišnje

Spremna si da negu svoje kože podigneš na viši nivo? Visage face-up je savršen izbor! 

Šta je Viságe Face-up?

Viságe Face-up predstavlja kombinaciju PRP tretmana i biorevitalizacije u jedinstvenom paketu. Ovom jedinstvenom metodom koži pružamo dubinsku hidrataciju uz obnavljanje, podmladjivanje i uklanjanje nepravilnosti. Rezultat je baršunasto nežna koža ujednačenog tena koju ćemo ponosno pokazivati bez šminke.

Zašto kombinovati PRP tretman sa biorevitalizacijom?

PRP tretman je tretman krvnom plazmom kojim se uz pomoć faktora rasta stimuliše sinteza kolagena. Taj proces čini kožu podmladjenom, plitke bore, proširene pore, ožiljke od akni ublaženim, a ten besprekorno ujednačenim. Više o PRP tretmanu možeš pročitati ovde.

S druge strane, biorevtalizacija  sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline i aminokiselina kojima deluje na ćelije potkožnog vezivnog tkiva (tzv. “fibroplaste”) koji obnavljaju oštećenja kože, podstiču sintezu kolagena i pružaju dubinsku hidrataciju.

Kombinovanim dejstvom PRP tretmana i biorevitalizacije delujemo na više frontova, podstičući obnavljanje i podmladjivanje kože, uz dubinsko hidriranje. Na ovaj način koža će dobiti raskošni sjaj, mekoću, bez nepravilnosti i tragova starenja. 

biorevitalizacija i prp visage face up

Sve o Visage face-up tretmanu

Klikni na strelice ispod, kako bi našla odgovore na najčešće postavljana pitanja. Ne možeš naći odgovor na svoje pitanje? Piši nam na ordinacija@visagedermatology.rs i mi ćemo ubrzo odgovoriti.

Visage face-up idealan je za ljubitelje prirodnog izgleda mladje/srednje starosne dobi koje bi želele da odlože prve znakove starenja, nahrane svoju kožu i pruže joj duboku hidrataciju.

Visage face-up je pogodan za eliminisanje prvih znakova starenja, kao i njihovo odlaganje. Zatim, efikasno ublažava fleke, ožiljke od akni, proširene pore i blitke bore. Visage Face-up je i Vaš saveznik u borbi protiv foto-starenja, zbog čega se preporučuje pre i nakon letovanja i zimovanja.

U proseku je potrebno 3 tretmana, koji se rade u rasponu od 30 dana, a efekti se vide već nakon prvog. Nakon toga, preporučuje se godišnje održavanje.

Nakon Visage Face-up tretmana potrebno je narednih 24h izbegavati sunčanje, solarijum, fizičku aktivnost, saunu, kao i šminkanje.

Kontraindikacije za Visage face-up su one koje individualno postoje za PRP tretman i biorevitalizaciju.

Injekcione tretmane poput PRP-a i biorevitalizacije, od kojih se sastoji Visage Face-up paket, mogu izvoditi isključivo sertifikovani lekari i stomatolozi.

Ne propusti naše novine i akcije

Pretplati se na naš newsletter i prva budi obaveštena o ekskluzivnim akcijama i novinama

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Želiš da promeniš nešto na sebi?

Zakaži konsultacije sa stručnjacima iz Viságe tima i saznaj kojim ćeš procedurama najefikasnije postići željene rezultate.

Ordinacija Viságe pruža zdravstvene usluge iz oblasti estetske medicine, anti-aginga i dermatologije.

Kontakt

Adresa: Trg Mladenaca 6 | Novi Sad

Telefon: 066/831-31-32

Radno vreme: Pon-Sub, 10-20h