fbpx

Laserska epilacija – Alma Soprano Titanium

Bezbolno rešenje za trajno eliminisanje neželjenih dlačica.

Uzrast

18-70 godina

Broj tretmana

7

Trajanje procedure

Do 45 minuta

Tehnika

Laser

Trajanje rezultata

Trajno

Uklanjanje neželjinih dlačica ti je noćna mora? Borbi sa sa uraslim dlakama, bubuljicama, iritiranom kožom, čekanju da dlačice porastu nikad kraja. Rešenje je prava laserska epilacija – koja potpuno bezbolna, brza i obavlja je stručno medicinsko osoblje najprestižnijim uredjajem za lasersku epilaciju na tržištu – Alma Soprano Titanium.

Zaboravi na bolne, neefikasne laserske epilacije, i druge metode uklanjanja neželjenih dlačica. Uz pomoć Alma Soprano Titanium lasera, dlačice eliminišemo potpuno bezbolno, trajno i potpuno bezbedno.

Zašto je laserska epilacija Alma Soprano Titainum laserom tako efikasna?

Ovaj laser važi za najsavremeniji laser na tržištu koji ima višestruke prednosti. Reč je o inovativnoj (3D) tehnologiji koja istovremeno deluje na tri talasne dužine, istovremeno eliminišući dlačice svih dužina i nijansi (izuzev: sedih dlačica) i na svim nijansama kože. Zbog toga se laserska epilacija Alma Soprano Titanium laserom može raditi tokom cele godine, čak i leti na osunčanoj koži.

Zahvaljujući moćnom sistemu hladjenja, tretman je prijatan i bezbolan. Ono po čemu se Alma Soprano Titanium izdvaja od aparata prethodne generacije jeste duplo veća sonda, zbog čega se tretman obavlja čak 40% brže nego sa njegovim prethodnicima.

Tokom prvog tretmana eliminiše se čak do 30% dlačica, a rezultati epilacije su trajni.

Poslušajte iskustva naših pacijenata

Laserska epilacija Alma Soprano Titanium laserom

Kliknite na strelice ispod, kako biste našli odgovore na najčešće postavljana pitanja. Ne možete naći odgovor na svoje pitanje? Pišite nam na ordinacija@visagedermatology.rs i mi ćemo ubrzo odgovoriti.

Alma Soprano Titanium je, za razliku od mnogih lasera na tržištu, medicinski laser, koji je odobren od strane FDA (Američke Agencije za Hranu i Lekove) i koji je dostupan isključivo medicinskim ustanovama.

Njegova SHG tehnologija omogućava da se aparatom ciljaju isključivo neželjene dlačice, čime se eliminiše mogućnost stvaranja opekotina i oštećenja kože, kao što je to slučaj sa neželjenim dlačicama.

Takodje, zbog toga što ovim laserom može rukovati isključivo obučeno medicinsko osoblje, sa ovim uredjajem znate da ste u sigurnim rukama.

Laserska epilacija tela Alma Soprano Titanium laserom se radi u razmaku od 7-9 nedelja, dok se laserska epilacija lica radi na 4-6 nedelja.

Kako bi epilacija bila uspešna, neophodno je sprovesti preporučenu pripremu:

  • Minimum mesec dana pre epilacije potrebno je prestati sa čupanjem dlačica iz korena (voskom, epilatorom i sličnim metodama).
  • Dve nedelje pre i dve nedelje nakon epilacije neophodno je izbegavati sunčeve zrake (koža ne sme biti crvena pre epilacije).
  • Na tretman je potrebno doći sa temeljno obrijanom regijom koja se tretira, što ćete učiniti najranije 24h pre laserske epilacije.

Lasersku epilaciju u ordinaciji Viságe radi medicinsko osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u rukovanju laserom i koje je prošlo sve neophodne obuke, kako bi pružilo pacijentima efikasnu i bezbednu epilaciju.

Kontraindikacije su trudnoća, dojenje, autoimune bolesti, maligna oboljenja. 

Ne propusti naše novine i akcije

Pretplati se na naš newsletter i prva budi obaveštena o ekskluzivnim akcijama i novinama

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Želiš da promeniš nešto na sebi?

Zakaži konsultacije sa stručnjacima iz Viságe tima i saznaj kojim ćeš procedurama najefikasnije postići željene rezultate.

Ordinacija Viságe pruža zdravstvene usluge iz oblasti estetske medicine, anti-aginga i dermatologije.

Kontakt

Adresa: Trg Mladenaca 6 | Novi Sad

Radno vreme: Pon-Sub, 10-20h