fbpx

Mezoterapija tela

Ultimativno rešenje za eliminisanje lokalizovanih masnih naslaga i celulita

Uzrast

20-70 godina

Broj tretmana

8-12

Trajanje procedure

Do 45 minuta

Tehnika

Injekciona

Održavanje rezultata

1 tretman mesečno

Ne možete se rešiti lokalizovanih masnih naslaga i celulita i pored napornog vežbanja i pravilne ishrane? Jedno od najefikasnijih rešenja je mezoterapija tela. 

Šta je mezoterapija tela?

Mezoterapija tela je injekciona metoda kojim se lokalizovano tope masne naslage i/ili eliminiše celulit. Zavisno od problema, biramo i vrstu mezoterapijskog koktela koji injektujemo. Tako, postoje dve glavne vrste ovog tretmana: lipoliza (za topljenje masnih naslaga) i anticelulit tretman (za eliminisanje celulita).

Za razliku od drugih metoda za uklanjanje masnih naslaga, mezoterapijom tela se masne ćelije potpuno uništavaju, tako da ne dolazi do njihovog ponovnog nagomilavanja (tzv. “jo-jo efekat” ).

Mezoterapija tela pogodna je za više regija:

  • stomak i pojas
  • zadnjicu
  • butine i potkolenica
  • ramena i nadlaktice
mezoterapija tela za uklanjanje masnih naslaga i celulita

Mezoterapija tela: procedura, efekti, cena

Klikni na strelice ispod, kako bi našla odgovore na najčešće postavljana pitanja. Ne možeš naći odgovor na svoje pitanje? Piši nam na ordinacija@visagedermatology.rs i mi ćemo ubrzo odgovoriti.

Ovaj tretman se preporučuje kada postoji odredjena kritična regija na kojoj ne možete izgubiti masne naslage, čak ni uz uporne dijete i fizičku aktivnost. Takodje, idealna je u kombinaciji sa aparatima poput BTL‑a za oblikovanje tela, zatezanje i gubitak kilograma, kada vam je potrebno da postignete željene rezultate u što kraćem roku.

Nakon obavljenog pregleda i konsultacije, aplikuje se topikalna anestezija, uz koju je procedura gotovo bezbolna. Potom se ultra-tankom iglom injektuje odabrani mezoterapijski koktel u željenu regiju. Uobičajene prolazne pojave nakon tretmana su svrab, peckanje, blage modrice ili crvenilo.

U proseku se preporučuje izmedju 8‑12 tretmana, kada se radi samostalno.

Mezoterapija tela se uspešno kombinuje sa BTL Exilis i BTL X-wave, kao Ballancer PRO medicinskom presoterapijom, za brže rezultate i istovremeno postizanje više ciljeva, poput: oblikovanja tela, eliminisanja celulita, viška vode, toksina i masnih naslaga.

Kontraindikacije su trudnoća, dojenje, autoimune bolesti, maligna oboljenja. 

Radi postizanja dugotrajnog efekta, preporučuje se održavanje jednom mesečno.

Ne propusti naše novine i akcije

Pretplati se na naš newsletter i prva budi obaveštena o ekskluzivnim akcijama i novinama

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Želiš da promeniš nešto na sebi?

Zakaži konsultacije sa stručnjacima iz Viságe tima i saznaj kojim ćeš procedurama najefikasnije postići željene rezultate.

Ordinacija Viságe pruža zdravstvene usluge iz oblasti estetske medicine, anti-aginga i dermatologije.

Kontakt

Adresa: Trg Mladenaca 6 | Novi Sad

Telefon: 066/831-31-32

Radno vreme: Pon-Sub, 10-20h