fbpx

Lekari ordinacije Viságe održali predavanje na SESIAM edukaciji posvećenoj primeni lasera u estetskoj medicini

Na akreditovanoj edukaciji u Beogradu,  pod nazivom “Elektromagnetna zračenja, laseri i ostali ‘energy based devices’primena u estetskoj medicini,” organizovanoj od strane udurženja “SESIAM”, dr Marijana Tubić i dr Dejan Ogorelica imali su priliku da podele svoja znanja i iskustva u domenu primene laserske tehnologije u estetskoj medicini.

Dr Dejan Ogorelica je u svom predavanju “Laseri i energy based uređaji – principi fizike i osnovni pojmov” bacio svetlo na suštinske fizikalne principe, pružajući dragocene uvide koji vode ka dubljem razumevanju ove sofisticirane tehnologije i njene primene u estetskoj medicini. 

U fokusu predavanja dr Marijane bili su dobro poznati aparati InMode kompanije: Morpheus8 i EvoleX. Ordinacija Viságe, pod njenim vođstvom, ističe se kao ustanova sa najviše izvedenih Morpheus8 tretmana u Srbiji. Kao lider u ovoj oblasti, dr Marijana je uvek  raspoložena da podeli svoje višegodišnje iskustvo i znanje.

Edukacije Sesiam udruženja su sjajna priliku za povezivanje i razmenu znanja i ideja među vrhunskim stručnjacima u oblasti estetske medicine. Kroz interaktivne diskusije i predavanja, prisutni su imali prilike da steknu dublje razumevanje najnovijih laserskih tehnologija, unapređenih metoda i najbolje prakse u ovoj dinamičnoj oblasti anti aging-a.

Novosti

Povezane vesti

Ordinacija Viságe pruža zdravstvene usluge iz oblasti estetske medicine, anti-aginga i dermatologije.

Kontakt

Adresa: Trg Mladenaca 6 | Novi Sad

Radno vreme: Pon-Sub, 10-20h