fbpx

Održana prva edukacija o primeni Musteli polinukleotida

Dr Marijana Tubić, specijalista dermatovenerologije i sertifikovani lekar estetske medicine, ovog vikenda učestvovala je na jedinstvenom stručnom treningu posvećenom revolucionarnom proizvodu za regeneraciju kože – Mastelli Polinukleotidi.

Događjaj pod nazivom “Moć polinukleotida” označilo je prvu edukaciju ovog tipa na Balkanu. Dr Marijana Tubić, zajedno sa svojim kolegama, je ekskluzivno predstavila naprednu tehniku injektovanja, postavljajući nove standarde u praksi estetske medicine na našim prostorima.

Mastelli polinukleotidi sa visoko pročišćenim polinukleotidima (sekvence ribonukleinske kiseline koja je deo našeg genetskog materijala) podstiču stvaranje vlastitog kolagena, dubinski regenerišu kožu i stvaranje novih fibroblasta. Polinukleotidi se preko 20 godina koriste u ortopediji za stimulaciju regeneracije kosti, u dijabetologiji za stimulaciju zarastanja rana, a od skoro i u estetskoj medicini za stimulaciju prirodnih procesa bioregeneracije. Ovaj protokol predstavlja revolucionarni iskorak u polju tretmana za regeneraciju kože i najbolje rezultate podstiče u uklanjanju znakova starenja , ublažavanju pigmentnih promena na koži, ublažavanju ožiljaka od akni i stabilizaciji kože sklone aknama.

Ovo jedinstveno iskustvo deljenja znanja i veština, obogaćeno sjajnom sinergijom sa kolegama – dr Anom Malivuković i dr Dejanom Antonicem – učinila je da edukacija protekne u divnoj energiji i uspešnom osnaživanju znanja u oblasti regeneracije kože.

Novosti

Povezane vesti

Ordinacija Viságe pruža zdravstvene usluge iz oblasti estetske medicine, anti-aginga i dermatologije.

Kontakt

Adresa: Trg Mladenaca 6 | Novi Sad

Radno vreme: Pon-Sub, 10-20h