fbpx

U ordinaciji Viságe održana prva edukacija za primenu Aesplla kolagen stimulatora

U ordinaciji Viságe iz Novog Sada, 11.11.2023. prvi put je održana stručna edukacija za lekare i stomatologe za primenu Aesplla kolagen stimulatora. Dr Marijana Tubić, jedan od nacionalnih trenera za primenu ovog preparata prenela je svoje praktično i teorijsko znanje svojim kolegama.

Polaznici su naučili sve o inovativnom dermalnom preparatu, namenjenom za prirodnu revitalizaciju kože putem regeneracije i stimulacije kolagena, sa rezultatima koji mogu trajati do 2 godine. “Drago mi je da smo imali priliku da podelimo znanje o ovom inovativnom preparatu koji na našem tržištu za kratko vreme postao je veliki hit” – istakla je dr Marijana. Modeli koji su učestvovali u praktičnom delu obuke su sa edukacije izašli sa osveženom, zategnutom i sjajnom kožom, a finalni rezultati će biti vidljivi nakon mesec dana.

Ovo je prva u nizu Aesplla edukacija u ordinaciji Viságe, a celokupan tim se raduje narednim treninzima i prilikama da njegovi stručnjaci dele svoje znanje.

Ukoliko ste zainteresovani za edukacije 1:1 od strane dr Marijane Tubić,  kontaktirajte ordinaciju Viságe na telefon: 066/831-31-32

Novosti

Povezane vesti

Ordinacija Viságe pruža zdravstvene usluge iz oblasti estetske medicine, anti-aginga i dermatologije.

Kontakt

Adresa: Trg Mladenaca 6 | Novi Sad

Radno vreme: Pon-Sub, 10-20h