fbpx

Dr Marijana Tubić u gostovanju za KurirTV otkriva: “Ovo su najčešće greške pre estetskih zahvata”

Doktorka Marijana Tubić, dermatolog i sertifikovani lekar za estetsku i anti aging medicinu, u emisji Puls Srbije imala je priliku da  odgovori na popularna pitanja vezana za estetsku medicinu. Objasnila je kako je, kao i sam pristup pojmu “lepog”, i pristup esteskim zahtevima nešto što je stvar individualne percepcije, koja je nažalost često pod uticajem “svetskih trendova”. 

Ipak, kako otkriva dalje u intervjuju, u ordinaci Visage vladaju neki drugi trendovi koje diktira sama ordinacija kao i lekari – Mislim da ono što propagirate, takve pacijente imate. Ono što je najtraženije kod nas jesu laseri, odnosno popravak kvaliteta kože, odnosno taj čuveni Morfeus 8, hirurški lifting lica. Otkrila je i da su “najveće zamkame” pre estetskih tretmana upravo praćenje trendova i uverenje da je neki lzgled za nas samo zato što nam se svideo na drugom – Nije svako za istu haljinu, kamoli za isti tretman.

Dr Marija odgovara i na vrlo popularno pitanje “Koje tretmane iz anti aging sveta vole muškarci?” –  Ono što su mi najtraženije procedure jesu laserske epilacije, verovali ili ne – a kako dalje navodi, muškarci koji su na početku njene karijere bilit tabu sada neretko dolaze na tretmane poput Morpheus8 za nehirurški lifting. 

Za sam kraj dala je savet kako da sa sigurnošću biramo gde ćemo raditi svoje estetske procedure – Apelujem na ljude da to bude ordinacija, da bude lekar. Ne kažem da se komplikacije ne mogu desiti kod lekara, ali kada ste kod nekog ko je stručno lice, ko to ume da sanira i prepozna, u sigurnim ste rukama.

Novosti

Povezane vesti

Ordinacija Viságe pruža zdravstvene usluge iz oblasti estetske medicine, anti-aginga i dermatologije.

Kontakt

Adresa: Trg Mladenaca 6 | Novi Sad

Radno vreme: Pon-Sub, 10-20h